De RET brengt je samen

Als verbinder van Rotterdam, brengt de RET je met het openbaar vervoer van A naar B. Nog veel liever brengt de RET je naar de mensen waar jij om geeft; naar je vrienden en familie. Want samen met hen is het leven een stuk leuker. 

En wat is het fijn dat we weer alles kunnen doen. Een hapje eten, winkelen, naar de bioscoop of de bowling. Dat doe je natuurlijk ook het liefste met je vrienden en familie. Want samen heb je meer plezier.  

 

Samen is het leuker

Een lekkere borrelplank, een kaasje, een Italiaanse pasta, Spaanse tapas, of kies je ervoor om je te laten verwennen in een Michelin restaurant? Rotterdam barst van de meest uiteenlopende restaurants en eetgelegenheden waar je samen met vrienden, familie of collega’s heerlijk kunt dineren en kunt genieten van de lekkerste gerechten.  

We mogen weer genieten van de horeca, maar ook weer van elkaar. We hebben er enorm naar uit gekeken, samenkomen om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Heb je een keer geen zin om buiten de deur te eten? Organiseer bijvoorbeeld een etentje thuis voor je vrienden, nodig je collega’s uit voor een barbecue of geef je lang verwachte 21-diner in de tuin. Tim is ook erg blij dat hij zijn favoriete gerechten weer voor kan schotelen bij zijn familie en vrienden als ze samenkomen. Zijn favoriete gerecht dat hij dolgraag maakt? “Pudding de quejjo, dat is een echt Kaapverdisch gerecht”. 

De stad in duiken?

De verjaardag van je oma vergeten en nog een cadeau nodig? Nog even snel een nieuwe outfit voor vanavond scoren? Er zijn genoeg winkels om uit te kiezen in de regio Rotterdam!  

Lekker shoppen met vriendinnen bij je favoriete winkels, een ijsje halen bij de ijskraam of lekker op het terras genieten van de zon. De mogelijkheden voor een dagje winkelen zijn eindeloos in Rotterdam. Sanne kan ook erg genieten van het grote aanbod aan winkels en de gezelligheid in de stad. Haar favoriete winkels? “Ik heb niet één favoriete winkel, maar ik vind het heerlijk om in de Bijenkorf rond te neuzen en lekker te shoppen”.  Daarnaast kan ze de sfeer en de vele keuze aan winkels erg waarderen in de stad. “Er is voor ieder wat wils, van grote winkelketens tot kleine boetiekjes en gezellige terrasjes om even een koffietje te drinken”. 

Samen erop uit

Gooi jij de ene na de andere strike? Of doe jij liever iets anders met het gezin? In de regio Rotterdam is genoeg te doen. Ga op pad en leef je uit. 

Sophie is ook erg blij dat ze weer samen met haar man en kindjes op stap kan. Zelf vindt ze het altijd heerlijk om er op uit te gaan; met vriendinnen naar een theater of een leuk restaurant. Maar ze waardeert het ook erg om samen met haar gezin wat leuks te doen. Haar tips voor activiteiten in Rotterdam? “Ga met kinderen naar een trampolinepark, dat vinden ze echt te gek”. Ook bolderen bij een klimmuur is een originele tip als je met de kids op pad wil. In de regio Rotterdam zijn de mogelijkheden voor een dagje weg eindeloos!
 

De RET brengt je plezier

Lachen, gieren, brullen! Griezelen op het puntje van je stoel. En lekker graaien in die grote bak met popcorn. Samen naar de bios, het mag weer.

Nu de horeca weer open is, kunnen we daar goed gebruik van maken! Regio Rotterdam zit vol met leuke restaurants, bars, cafés en clubs waar je je de hele avond kunt vermaken. Samen met je vrienden kun je eindelijk dat restaurant uitproberen waar je al zo veel over hebt gehoord. Of ga je liever toch een avondje poolen in het poolcafé? Keuze genoeg! Quinn is ook erg blij dat hij weer uit kan gaan. Zijn favoriete plek in de stad? “Ik heb niet een vast plekje, maar 1nul8 is altijd een goed idee. ” Een geslaagde avond voor hem betekent “Lekker kletsen en lekker eten met vrienden”. En later op de avond, dan gaan de voetjes van de vloer. “Bij stadhuisplein of de Witte de With, regio Rotterdam heeft voor ieder wat wils”.